miércoles, 28 de mayo de 2008

Continuació exposicions jclic


Aquest dilluns 26 de Maig hem acabat de fer les exposicions del Jclic

  • El primer grup que va exposar va ser el meu; la Maria José, la Marta Bailac, l'Anna Blázquez i la Valèria Galiana l'hem fet sobre la música. L'enllaç es el següent: http://grupjclic4.googlepages.com/ Hi surten figures musicals, autors importants i les seves obres. Està basat en l'àrea de "Comunicació i llenguatge", (en especial, el musical) del Currículum d'Infantil.


  • El segon grup; la Clàudia, la Patricia Amiell, la Cristina Torras i la Inés Santomà l'han fet sobre els animals. L'enllaç es el següent: http://patricia.amiell.googlepages.com/home S'han basat en diferenciar els animals vertebrats dels invertebrats.


  • El tercer grup: la Elisabeth Fernàndez, la Maria Muntané, la Maria Canamassas, l'Aida Flores i la Marta Serrano l'han fet sobre els animals.
    L'enllaç es el següent: http://martetaaa89.googlepages.com/grup6
    Concretament en els de la granja. Aquest és un tema molt important a infantil, sempre es fa. D'aquesta manera treballem els animals però aplican les Tic.


  • I el quart i últim grup; la Miriam Cervantes, la Gemma Herrera, l'Estela Lluch i la Noemí Martínez l'han fet sobre els fenòmens meteorològics. L'enllaç es el següent: http://grup7.ntae.googlepages.com/

No hay comentarios:

MúSiCa