lunes, 26 de mayo de 2008

Jclic





El Jclic és un programa que serveix per realitzar diferents tipus d'activitats educatives: , associacions simples i complexes, exercicis de text, mots encreuats, sopes de lletres, trencaclosques...


Al principi de la classe vam començar veien un vídeo. En aquest hi sortia una mestra de l'escola Vedruna de Barcelona, a la classe de P5. El viseo ha estat gravat per elles.

La mestra ens explicava la seva experiència amb el Jclic. Amb aquest treballen els coneixements dels nens. És un mètode molt motivador i dóna resultats molt positius.

També ens explicava que els Jclic's que fan, els pengen a la web de l'escola. D'aquesta manera ho poden fer de de casa i s'hi algún dia no poden anar a l'escola, ho poden practicar també des de casa.
La pàgina web de l’escola: http://www.vedruna-angels.org/


Nosaltres i vam entrar i també vam jugar. Ho vam fer amb les activitats proposades de P5


Un cop vam acabar, vam entrar a la Zona Clic.

La pàgina web és la següent: http://clic.xtec.net/


Vam estar donant un cop d'ull i estar molt bé. Et diu com baixar-te el programa (és lliure), la definició del programa, la guia del funcionament...

I l'últim que vam fer va ser començar a fer un Jclic. Vam fer els passos simples, els necessàris per tenir una idea de com va el programa.


Va estar molt interessant. Crec que és molt més motivador per el alumnes i també és una altre forma d'aprendre molt més dinàmica. D'aquesta manera aprenen molt més ràpid a llegir. Cada activitat la pots fer servir per a treballar varies coses.
És un programa molt interessant.

No hay comentarios:

MúSiCa